mina underbara dagar i värmland (kortfattat)

sitter i soffan med datorn i knät och tänker på dem underbara dagarna jag hade i värmland. kom hem i fredags och jag kan omöjligt beskriva hur bra allting va. i måndags tog jag tåget, först mot mjölby, sen till hallsberg och till sist till kristinehamn. fick stå nästan en timme i ösregn på stationen i hallsberg, lite segt.. men när man hoppade på tåget och möttes av lollo glömdes den kalla timmen snabbt bort. vi åkte somsagt till kristinehamn där en springande sofia mötte oss. glädje att äntligen få träffa denna underbara människa. vi åkte till maxi där vi skrattandes köpte massa onyttigheter, därefter åkte vi hem till sofia. det blev mycket snack, och sen damp vi ner i sängen ute i husvagnen med film och godis. när klockan var runt två somnade vi alla tre.
dagen efter, alltså på tisdagen åkte vi in till stan, lollo körde och sofia satt där fram och var nervös :P
sofia visade oss kristinehamn i det någorlunda fina vädret. vi gick in på en kinarestaurang där vi satt och käkade helt själva, haha. mycket skratt då med. när vi ätit och skulle ut igen vräkte regnet ner, så det blev att snabbt ta sig till bilen. körde till maxi för att köpa massa jordgubbar och choklad. det var verkligen inte lite det regnade, för hela parkeringen hade redan fyllts med vatten som vi fick springa i, blöta var vi! och blötast blev nog sofia.
vädret blev bättre igen frammåt kvällen som vi bestämde oss för att ta ett dopp i sjön, kallt var det men härligt som tusan. det var så fint där nere vid vattnen, men myggorna fick oss att sticka tillbaka upp till huset.
vi var ute en stund innan vi myste ner oss i husvagnen igen med massa filmer och jordgubbar med smält choklad. 
nästa dag tog vi oss in till stan igen, denna gången till picassoskulpturen. vi satt där ute vid hamnen och hade det jätte mysigt, käkade glass osv. tror inte någon av oss vet vad skulpturen ska föreställa men sofia fick det till att det ska vara en människa så vi säger väll så :p vi gick även i affärer, åt och hyrde filmer. det var tänkt att vi skulle på bio, men vi hade ingen lust att vara i stan och vänta tills filmen vi ville se skulle börja så vi tog oss hem istället för att kolla på våra hyrda filmer. först new years eve, älskar filmen. skulle kunna se den om och om igen. därefter the awakening. ingen av oss förstod slutet, men den var bra ändå. lite läskigt med hihi, speciellt när man skrämmer upp varandra varenda kväll med skäckfilmer å snack. sen låg vi i massa timmar och skratta å tramsa. går inte att beskriva hur kul det va, bara jag tänker på det får jag ett stort leende över hela ansiktet. ja, vi skratta tills vi grät. sofia och jag blev rastlösa så vi var lagom normala och tog en runda i skogen klockan 3 på natten. hahaha! ingen aning om när vi somnade denna roliga kväll.
torsdagen kom, kände nästan lite ångest över att tiden gått så snabbt och att man dagen därpå skulle åka hem. men förstökte att inte tänka på det, och bara ha kul, vilket inte var speciellt svårt :D
vi tog det lugnt utomhus. hundarna sprang runt och lekte medans vi satt och snacka. sen blev det stan, då var de volvon som fick köras och det märktes tydligt att lollo var van volvoförare. hon satt som en kung framför ratten ;) haha. vi handlade, var vid vattnet i solen, filmade, tog massa bilder och hade det underbart. vi grillade vid sjön.. muuums så gott det va. sofia tog platsen framför grillen och det gjorde hon bra (Y)
efter massa timmars kul dök vi ner i sängen igen med jordgubbar och choklad, och såklart två filmer. denna gången var jordgubbarna ännu godare och vi åt för fullt.
när man vaknade nästa morgonen ville man verkligen inte gå upp.. fredagen var här och det var redan dags för hemfärd. sofia gick upp tidigt. lollo låg kvar så länge hon bara kunde. kallade på henne men hon somnade nog om minst tre gånger, hihi trötter. fast hon var ju inte ensam om att va trött.
vi alla satt vid bordet och prata, alldeles för sömniga för att vara uppe men hade inget val.
blev körda ner till tåget och får se att det är ganska mycket försenat. så vi tog en sväng till netto, mest bara för att tiden skulle gå. när vi körde tillbaka till stationen var tåget ännu mer försenat. så vi satt och tramsa å skratta i bilen. sofias bror var schysst och köpte glass till oss osv. sen var det dags att säga hejdå (låter som teletubbies nu.. haha) men ja, alltid sorgligt när man ska lämna en plats och personer som betyder mer än guld. finaste vännerna helt klart. dessa dagar ska alltid minnas. och det här ska göras om, förhoppningsvis snart!
det blev en sista kram på perrongen innan vi lämnade kristinehamn..
för den här gången...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0