Arkivsidan: wheeloflife -

you are beautiful, its true.

ugh. mår inte så bra.
är typ smått sjuk, plus att allting kretsar runt i mitt huvudet. vet inte om jag ska skratta eller gråta.
fryser som fan. trots att jag sitter i onepiece, elementet på högsta värme, täcken och grejer över mig men nej..jag ska tydligen vara frusen. vill bara sova hela tiden. gör ändå ett försök på skolan imorgon. kan inte missa en massa nu. det är nu det gäller. vare sig man vill eller inte. från och med nu ska jag kämpa som bara den. med allt. inte bara med skola. utan allt, verkligen. skickat långa sms med besti hela kvällen. mår bättre då. ibland måste man ha någon man kan deppa med också. nu lyssnar jag på lite lugn musik, skulle behöva sova. men jag har verkligen alldeles för många tankar i huvudet. det måste vara något fel..
f.r,o.m denna veckan ska jag försöka hinna med sånna inlägg som jag vill göra, som verkligen handlar om saker och inte bara vad jag håller på med. hoppas ni stannar kvar :)
godnatt på er finisar!
 
YOU.. YES YOU.. YOU ARE BEAUTIFUL JUST THE WAY YOU ARE
 

Det är natt. Månen lyser då, lyser för oss två.

Mysdag med saknad vän idag. Slängde mej precis i sängen, sötisen har somnat hihi! Ligger och andas den friska luften här på landet. Tittar upp på månen genom det snea fönster och tänker. Så många tankar som far runt i huvudet. Dem flesta är bra, väldigt bra. Är fruktansvärt kall. Ändå är jag varm. Varit trött och frusen hela dagen. Igår märkte jag en knöl på min hals.. Blev förfärligt orolig. Ibland är jag överkänslig när det gäller sånt. Speciellt när man har vänner som skrämmer upp en med att det är en tumör osv. x) det va ju ingen liten sak och de gjorde sjukt ont. Kollade upp det och de visades va att körteln var svullen. Dem sa att jag inom några dagar kommer att bli sjuk.. Kul att veta, känns som att det är på G redan. Men får hoppas det inte blir något. Om kroppen hinner fixa de innan jag hinner bli sjuk liksom :) har inte tid att missa skola. Men nu ska jag fortsätta tänka, kik:a och strax sova. Förresten, vill ni höra av er till mig så kan ni skriva på kik :MOZZLIE ! Ge gärna tips till vad jag ska förbättra. Puss


RSS 2.0