Arkivsidan: wheeloflife -

Klippa/färga

Har klippt och färgat håret. Tänkte lägga in några bilder på resultatet. Hope u like it :)! OBS. Det är endast på 'before/after' bilden jag har färgat håret. Dem andra beror på ljus å grejer. Puss


Yesterday- my b-day :D

Inte bra att man är pigg när klockan är ett och man ska upp tidigt dagen efter..

HOLA!
Just nu ligger jag i sängen och funderar över massvis me olika saker.
Igår var det min dag. Så nu är man en femtonåring och det känns perfekt ;)! Hade en superfin dag tack vare alla fina människor runt omkring, speciellt familjen. Blev väckt med presenter, sång och mys tidigt på morgonen av mina underbara föräldrar. Tror klockan var ca 06:00 när syrran hoppar in från ingenstans. Blev sjukt glad, och chockad. Inte träffat henne på nån månad. Och så hade hon gått upp klockan fyra för att åka till mej, vilken ängel. I skolan blev det många grattis av mina finfina vänner. Massa kramar, det gillas. Mys! Kvällen tillbringades på restaurang med mamma, pappa och brorsan. Helt perfekt kväll! Hade superkul hela dagen. Fick precis vad jag önskade mig. Älskar familjen å vännerna som alltid finns där och ställer upp. Många långa söta texter fick man också. Naw! Glad att jag har er. Tack än en gång för att ni gjorde min dag. Pussar ❤


jag saknar en bit och det är du.

saknar min pluttis.
min lillasyrra, tänk att jag känt sen du kom hem från bb.
alla minnen vi har går knappast att slå, du är min lilla ängel.
 

 

alla vet vi ju att efter regn kommer sol, om man bara vågar tro

HOLA AMIGO!
 
Mycket glad men sjuk tjaj här!
i förrgår mådde jag inte alls bra, efter skolan drog jag och mamma till ikea för inköp av lite nytt.
trodde jag skulle svimma, blev varm och fick så riktigt ont i halsen när man sväljer. ni vet så när man har halsfluss?!
när vi kom hem skulle jag in till grannen och då va jag helt slut så jag somna på en stol därinne :$ hihi.
igår fick jag alltså bli hemma från skolan, dåååligt att missa viktiga saker nu.. men vafan gör man? har man feber och mår uruselt så finns de inte många alternativ.
idag mår jag faktist bättre, så halsfluss var det inte. nu ska jag ta och bli frisk för nästa vecka och veckan därefter kommer bli AMAZING. taggad på allt just nu.
sjukt glad hihi.
 
puss
 

smygfilm.. hihi

vad är roligare än en film på världens knäppaste å underbaraste vänner?
därför gjorde jag en till. sjukt mycket roligare.
dör av videon i början.
jag är lättroad jag, men det här slår fan allt!!!
 
 

me and ma homies.

här är en göllig liten video på mig å mina homies.
 
 
visst är vi söta? haha. gud vad jag älskar er, vet inte vad jag vorit utan er vid min sida.
 

F.A.M.I.L.Y

Sisters are ;
An enemy, a friend.
A conversation without end.
Sassy, bossy, silly, fussy
Pretty + sweet
Dress up, mess up, fess up, get punished.
Fights over nothing, sharer of dreams.
A headache, a pain, a princess.
A best friend, a bitch, a maniac.
I love her, i miss her!
I will always love you no matter what, because.. You have a big place in my heart❤


Memories will stay forever.

Åh.. Jag minns när jag var liten och blev arg :p då ville jag alltid rymma. Och för en liten spinkig och kort unge som jag var då var det inte så lätt. Minns hur jag gick in i vardagsrummet och slet för att dra med mig en stol till ytterdörren så att jag skulle kunna nå upp till låset. Och hade jag otur tog pappa eller mamma nycklarna så att jag inte hade en chans att komma ut. Då blev jag alltid förbannad och skrev 'jag hatar er' lappar . Nästan lite sött såhär i efterhand. Det roligaste var nog att när jag väl 'rymde' som jag kalla det, kom jag oftast inte längre än till under balkongen längst ner , eller ännu närmre.. Trappan upp till lägenheten. Där satt jag och sura. När sen någon granne kom förbi i trappan tyckte jag det var pinsamt. Så då smet jag in igen, arg över att ha misslyckats. Och jag minns när jag var ledsen. Då låg jag i sängen med mitt favoritgosedjur eller min katt och grät. Samtidigt som jag berättade varför jag var ledsen. Tänk vad tiden går fort. Det var ett tag sen de. Man saknar tiderna då man tyckte att allt var så krångligt, även fast de egentligen var så lätt. Tiden då man ville växa upp snabbt och bli stor, och när man plötsligt gjorde det.. Var det inte riktigt som man tänkt sig. Puss


'Hämta kapten, kalla på kapten..'

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar. Ingen kan fly när idealen bara ekar. Kraven finns där vart man än vänder. Att du inte duger är signalerna dom sänder. Modetidningarna bara sprider trender. Som inte passar människan så folk mår sämre. Ändå undrar alla vad det är som händer, När vissa väljer svälten.

KAPTEN RÖD han kan de här med texter han. Sjukt grym låt. Älskar den. Precis som alla hans andra. Dem ger så mycket om man lyssnar noga på texten och förstår innebörden. Trött på honom blir man då aldrig.

Med detta inlägg säger jag också Godnatt. Puss


Don't change for anyone, change because you want to change. No one is worth changing for, if they cared, they would accept you for who you are.

TJENA TJABBA HALLÅ!

Haft en super bra måndag idag, tänka säj! Plugget börja vid halv tio. Första lektionen får man höra att man slutar klockan två, det vill säga två timmar tidigare än annars. Och detta på grund av att en läcka ska fixas! Glad blir man hahah. Efter skolan drog jag hem och tog de lugnt och fixade ett och annat. Sen stack jag till estefany så åkte vi och simmade. Riktigt härligt, och bra träning är det med. Får göras om snart. Allt för en fin mage.. Mihihi. Nej men. Hade riktigt roligt. Var där ganska länge. När jag kom hem nån gång över nio så käkade jag (smart att inte äta på hela dagen)! Timmarna gick lite fort därefter och nu har jag bäddat ner mig super skönt i sängen :) sov sött!


Solen är din vän men akta dig för månen.

Hej finisar!

Kul att statistiken börjar öka lite igen, trodde ingen skulle läsa efter mitt dryga uppehåll hahah :)

Haft en mycket bra dag idag. Som sagt spenderat en större del av dagen med Sös och Natalie. Först i tygelsjö sen inne i stan. Får göras om tycker jag! Tur med vädret hade man ju med, första soliga dagen på länge tror jag, åtminstone regn-fria. Efter det drog man hem och tog det lugnt. Var lite med familjen och hade det mysigt framför tv:n med te och gott. Och efter det en egentligen alldeles för varm men härlig dusch. Nu har jag myst ner mig i sängen och messar lite med besti innan jag somnar. Imorgon kör vi igång med skola igen, helgen går för fort..

Godnatt och sov gott


Hjulen på bussen snurrar runt runt runt...

Upp i lite mer normal tid idag, sen käka god frulle medans katten springer runt och leker för fullt av glädje att hon hittat sin favorit leksak som är en liten 'räka'. Haha oj vad jag älskar den sötnosen. Nu sitter man på bussen på väg till tygelsjö å fina vänner! Ska bli kul :D
Är ganska frusen för mycket till värme i denna bussen finns de inte, hoppas jag överlever. Ha en super dag, kram!<3


Sleep well cykelställ.

Visst blir man ledsen när människor man älskar är ledsna? När dem som betyder mest inte mår bra. Man vill bara att dem ska vara glada. Jag älskar er, det vet ni. Och kommer alltid finnas här!


Oooh, klockan blev visst halv tre. Ligger i sängen och myser. Börjar bli ganska trött så tänkte alldeles strax släcka lampan och sova. Drömma något sött så att jag imorgon kan vakna med ett leende, och sen träffa finfina vänner och ha kul :))!
Godnatt å sovgott!


Happiness.

Har ni något turnummer? Ett lyckonummer? Eller ett nummer som ni gillar extra mycket av nån anledning. Vilken isåfall och varför?

Jag har det. 3 är min favorit. För mig betyder familj och vänner allt. Jag har alltid älskar siffran 3, men inte riktigt vetat varför. Men med tiden har jag kommit på fler och fler anledningar. En av sakerna är att både jag, mamma och pappa har siffran tre i våra födelsedatum. Pappa den 3:e, mamma 13:e och jag 23:e! Sen har jag många gånger haft tur när jag valt den siffran i tävlingar osv. Nu idag, kom jag även på att av mina bästa vänner är jag yngst, sen kommer Sofia på 3 år äldre, och sedan är Lollo 3 år äldre än henne. Vi är 3 tjejer som är otroligt lika, från tre olika städer och me 3 olika liv. Dessutom har jag 3 djur som är finast. Ja, väldigt mycket har tydligen siffran 3. Kanske var meningen att jag skulle älska talet redan från början. Vem vet?


anger is bad, dump it.

Hej fina ni!

Dagen har varit, jävligt jobbig om man kan säga så. Ni vet när man vaknar och redan då känner man att allt är fel? Så kände jag i alla fall. Säkert varit en plåga för alla runt omkring med mitt deppiga humör idag haha! Men har ju haft mina skrattattacker ändå såklart, inte en dag utan dem. Som att det inte räckte med att jag vaknat på fel sida så ska allt krångla. Massa småsaker så att det blir så där irriterande :p när jag skulle dra till skolan, hade inte så mycket tid på mig.. (Ovanligt) så blir man av med nycklarna och hoppar runt som en idiot, på väg till skolan blir man blöt från cykeln, i plugget låser man in nycklarna i skåpet så att vaktmästaren får klippa upp allt, failar ett matteprov och allltalltallt. Som att det inte räckte ska man bli dränkt på vägen hem med. Nu ser jag fram emot en härlig helg, sköönt!


True friendship never ends.

Idag är det 100 dagar sen jag och mina två bästavänner träffades första gången tillsammans alla tre. Första gången jag var i Värmland. Det var dem bästa dagarna jag haft på lång tid, och sen några veckor senare var vi alla där igen. Fest och mys. Perfekt vänskap är vad jag kallar detta. Ständig kontakt varje dag på sms, voxer, Skype osv. Och snart ses vi igen. Jag älskar er till månen och tillbaka tusen gånger om. Ni är andra delen av mitt hjärta. Ni är som mina systrar. Vi snackar om allt och finns alltid för varandra. Vet inte vad jag skulle göra utan er. Redan så många minnen har vi, som bara ska bli fler. Ni är värda mer än guld. Stor kärlek till vår vänskap.


Foodporn!

Usch vad dålig jag är på att blogga just nu :p men livet flyter på. Plugg, vänner, familj, plugg, plugg, käka, plugg. Och så lite sova! Det är väll så det ser ut nu! Just i denna stund sitter man i soffan och tisdagsmyser framför xfactor. Ni får ha det bäst så hörs vi. PussN


RSS 2.0